TOP
Nieuws

Zomaar iets aardigs… voor jou!

17 februari is het ‘Random Acts of Kindness Day’, vrij vertaald ‘Doe iets aardigs voor iemand’-dag. Met een klein gebaar kun je soms al iets groots bereiken. Wel een mooi idee toch? Ga jij ook iets aardigs doen voor iemand de 17e? We hebben een paar suggesties: help iemand in de winkel met die zware boodschappentassen, houd de deur voor iemand open, sta op voor iemand in de trein of bus en weet je, soms is een glimlach al genoeg.

Dat een klein gebaar een grote impact kan hebben komt ook naar voren in de heerlijke roman Een klein gebaar van Lucy Dillon. We interviewden deze leuke schrijfster een tijdje geleden, lees het hier.

In Een klein gebaar hebben Libby en haar man Jason hun huis in Londen vaarwel gezegd om het hotel van zijn ouders uit het slop te halen. Ze zijn flink aan het verbouwen als een onbekende vrouw voor hun deur wordt aangereden. Door het ongeluk weet zij niet meer wie ze is of waarom ze daar was. Ze kan echter niet voorzien wat voor lawine aan gebeurtenissen ze daarmee in gang zet…

Nu willen wij ook iets aardigs voor jou doen ♥

We geven 3 exemplaren van Een klein gebaar weg!

 

 

Wat moet je doen?

-Volg ons op Instagram en Facebook*
-Schrijf je in voor de nieuwsbrief**
-Laat ons via een mail (hallo@lekkerlezenlekkerboek.nl) weten laat ons weten wat jij voor iets aardigs voor een ander gaat doen
-Deel de actie met je vrienden, familie, collega’s etc.

We maken 20 februari 2019 de uitslag bekend door per mail contact op te nemen met de winnaars.

*niet verplicht, maar vinden we wel heel leuk (als je ons al volgt hoef je dit natuurlijk niet te doen, misschien kun je iemand tippen die ook van lekker lezen houdt?)
**als je dat nog niet gedaan hebt

«

»