TOP

Over ons

Hallo!

Wij, Ester en Tina, houden van lezen. We laten ons graag meeslepen in de mooiste verhalen en vinden het heel leuk om ons enthousiasme over de boeken die we lezen met jullie te delen. Op deze site verzamelen we onze tips (vooral boekentips, maar een fijne serie of film, een lekker recept, kan er zomaar een keer tussen zitten) en willen we je inspireren.

Ester en Tina

We houden van boeken die lekker geschreven en herkenbaar zijn, dat je denkt: wat zou ik doen in die situatie? Of gewoon een heerlijk boek dat je meeneemt naar Italië of New York. Eigenlijk maakt het ons niet zoveel uit, we willen gewoon lekker lezen!

Op onze site kun je deze fijne boeken ook kopen. We werken hiervoor samen met Boekenwereld.com. Misschien nog niet zo bekend, maar net zo snel als Bol. Verzending is gratis vanaf € 19,95 en als je op werkdagen bestelt, heb je het (als de post meewerkt) de volgende werkdag in huis. Mocht je vragen hebben over een bestelling, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Boekenwereld.com.

Je kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Pinterest.

Groetjes,

Ester en Tina

PS Ester is 41 en woont met haar vriend en twee dochters in Utrecht, Tina is 26 en woont met haar vriend in Baarn.

 

  •