TOP
Nieuws

6x waarom wij fan zijn van Colleen Hoover

We kunnen niet meer om Colleen Hoover heen! Begin van de maand verscheen haar nieuwste boek: It ends with us (Nederlandse editie) en wij zijn fan! Benieuwd naar de Hoover-hype? Wij vertellen je waarom we haar boeken nou zo leuk vinden!

1. Sterke vrouwelijke hoofdpersonen, die heel realistisch worden neergezet

Perfectly imperfect, maar daardoor komen ze nog meer tot leven.

2. Typische Hoover-plottwists.

Ze verrast je áltijd en weet heel originele wendingen aan het verhaal te geven!

3. Wat kan ze niet?

Hoover weet altijd een perfect verhaal af te leveren, of ze nu Young Adult, New Adult, Romance, een thriller of zelfs iets paranormaals schrijft. Voor ieder wat wils!

4. Een lach en een traan.

De meeste boeken van Hoover zijn echte tranentrekkers, maar Hoover combineert drama perfect met haar droge humor. Elk boek is een achtbaan aan emoties.

5. Romance, romance, romance.

In elk boek staat de liefde op nummer 1. (Wat zorgt voor een lange lijst aan perfecte book boyfriends…)

En punt 6 is misschien nog wel het belangrijkst: Hoover is verschrikkelijk verslavend!

Als je eenmaal één Hoover gelezen hebt, wil je meer!

Benieuwd naar de boeken van Colleen Hoover?

Over Reminders of him
Na vijf jaar in de gevangenis keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. Reminders of him is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal.

Over It ends with us
Lily’s relatie met chirurg Ryle brengt herinneringen terug aan haar ex Atlas. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar… Dan moet ze de kracht in zichzelf vinden om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. 

Over Spijt van jou
Morgan werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar vader Chris weet de vrede te bewaren. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht.

Sneak peek: It starts with us verschijnt in het najaar!

Heb je de bovenstaande boeken al verslonden? Dan hebben wij héééél goed nieuws. Op 18 oktober verschijnt het nieuwste boek van Colleen Hoover.

Voor het verhaal van It ends with us, begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily. Ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, tot hij plotseling weer voor haar stond. In deze aangrijpende prequel lees je het verhaal van Atlas. Echt een must-read voor alle fans van Colleen Hoover!

Houdt onze nieuwsbrief en Instagram in de gaten voor de laatste updates.

Welke boeken van Colleen Hoover heb jij al gelezen? Laat het ons weten op Instagram.

«

»