TOP
fijne boeken herfst
Nieuws

De fijnste feelgoods voor deze herfst

Het is vroeg donker en er valt alweer een heleboel regen. Oftewel: herfst! Wij vinden het een heerlijk seizoen vol met kaarsjes, wandelingen, lezen onder een dekentje op de bank en liters thee. Oh, en vergeet de speculaas niet! Voor deze herfstige dagen hebben we de fijnste feelgoods voor je verzameld. Genieten gegarandeerd!


fijnste feelgoods roadtrp

De roadtrip van Beth O’Leary

Addie en haar zus Deb zijn voorbereid op een epic roadtrip van het zuiden van Engeland, waar ze wonen, naar een bruiloft in Schotland. Snacks, playlist, route: alles ligt klaar.
Eén kleine botsing later, en hun Mini heeft opeens drie extra passagiers: Dylan, Addie’s ex-vriend; zijn beste vriend Max, die meer issues heeft dan een gemiddeld weekblad; en de onbekende Rodney, die niemand eigenlijk kent maar die ook een lift naar de bruiloft nodig had.
Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?


fijnste feelgoods may

Welkom in Ferry Lane van Nicola May

Het dorpje Hartmouth in Cornwall is het decor van Welkom in Ferry Lane, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van Nicola May, je kent haar waarschijnlijk wel van de Cockleberry Bay-serie. Als je dat leuk vond, ga je zeker genieten van deze nieuwe serie!

De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. Het eerste deel is nu verkrijgbaar en het tweede deel, De sterrenhemel boven Ferry Lane, verschijnt 30 november! 

fijnste feelgoods noni

Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian

Noni Blake heeft besloten dat ze niet de rest van haar leven stil kan blijven staan. Sinds haar relatie met Joan na negen jaar op de klippen is gelopen, weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet – en dat was anderhalf jaar geleden…
Een avond met haar beste vriend (en een aantal glazen wijn) later heeft ze een plan: ze gaat op zoek naar wat – en wie – háár gelukkig maakt. Ze zal zich niet meer verliezen in een relatie, nee, Noni Blake gaat eindelijk tijd, aandacht en liefde besteden aan de persoon die al haar hele leven op de tweede plek komt: zichzelf.
Wat volgt is een persoonlijke ontdekkingstocht naar geluk, genieten, en goede seks. Maar als ze de knappe tatoeërder Beau tegen het lijf loopt, gaat Noni twijfelen aan haar plan om relaties te mijden. Kun je voor iemand vallen zonder jezelf weg te cijferen?

fijnste feelgoods recept

Recept voor geluk van Saskia M.N. Oudshoorn

De jonge patissier Liv werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor. De ‘Geluk’-serie van Saskia M.N. Oudshoorn gaat over kansen grijpen of, als die er niet zijn, ze zelf creëren. Na Recept voor geluk, kun je verder lezen in Breekbaar geluk en Grenzeloos geluk.

Met welke boek kruip jij het liefst vanavond nog op de bank?
Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

«

»