TOP
Nieuws

De leukste achtergronden voor je telefoon!

We vinden het heerlijk om ons te omringen met leuke en inspirerende quotes over boeken. Laatst hebben we een set met boekenleggers voor jullie gemaakt met onze favoriete quotes erop en we besloten dat we er nog iets mee wilden doen. We hebben met deze quotes een paar leuke achtergronden voor je telefoon gemaakt, zo heb je een leuke lees-reminder bij de hand 😊. Hieronder vind je vijf leuke achtergronden die je kunt  downloaden op je telefoon. Als je deze blog op je telefoon leest, hoef je alleen maar wat langer op de afbeelding te drukken en de afbeelding op te slaan. We zullen de achtergrondjes ook in onze stories delen en als wallpapers highlight opslaan op Instagram.

achtergronden sleep is good books are better
achtergronden dr. seus quote
boeken zijn thuis
quote james patterson
achtergronden between the pages of a book is a wonderful place to be

Welke andere mooie (boeken)quotes zou jij graag als achtergrond voor je telefoon willen hebben? Laat het ons weten op Instagram!Ben je nog op zoek naar een lekker boek om de week mee door te komen? Misschien is Vrij uitzicht van Anna E. Collins wel wat voor jou!

Boek: Vrij uizicht van Anna E. Collins

Dani Porter wil wraak. Niet alleen is haar éx-verloofde Sam een maand voor hun bruiloft vreemdgegaan, maar het was nota bene met de makelaar die hun het huis-met-uitzicht had verkocht waar ze samen oud in zouden worden. Het huis dat Dani niet eens wilde, maar dat Sam koste wat kost moest hebben. Dani’s oplossing: het stukje grond naast dat huis kopen en er een klein, onooglijk, maar vooral hóóg wraakhuis op laten bouwen. Haar toekomst weg, Sams uitzicht weg – het lijkt haar een eerlijke ruil.
Samen met architect Wyatt, haar irritante en arrogante collega, gaat Dani met het ontwerp aan de slag. Maar gaandeweg begint het project minder om wraak op haar ex te draaien, en meer om de intrigerende Wyatt, die onder al dat chagrijn onvermoede kanten blijkt te hebben…

«

»