TOP
Nieuws

Book nooks: de mooiste voor jouw boekenkast!

Wij waren laatst weer Pinterest aan het afstruinen en daar kwamen we wat nieuws tegen: book nooks! Een book nook is een miniatuur, vaak van een leuke plek of omgeving, die je in je boekenkast kan zetten, tussen je boeken in. Deze trend is de perfecte gelegenheid om een nieuw knutselproject te beginnen! Om je alvast wat inspiratie te geven, hebben wij hier de mooiste book nooks die we hebben gevonden op een rijtje gezet.

book nooks: boekenkast

Ontzettend leuk, zo’n boekenkast in een boekenkast!

book nooks: zijstraatje

Een gezellig verlichte book nook geeft meteen sfeer aan de hele kamer!

book nooks: fantasie nook

Een book nook die je mee neemt naar een heel andere wereld…

book nooks: kantoor

Hoe schattig is het om een kamer van je huis na te maken en die in je boekenkast te zetten?

book nooks: boek locatie

Een ander leuk idee: maak een locatie uit je lievelingsboek na!

Ben je op zoek naar meer leuke book nooks, mooie boekenkasten, of de leukste bookgerelateerde cadeautjes? Volg ons op Pinterest!

Wil jij je kast liever verder vullen met boeken? Wij tippen Een gewone jongen van Louise Beech!

een gewone jongen

Sebastian James Murphy is twintig jaar, zes maanden en twee dagen oud. Hij houdt van zwemmen, gebakken eieren en Billy Ocean. Sebastian heeft autisme en is net als elke jongen vervuld van dromen en verlangens. Veronica wil dat haar zoon Sebastian gelukkig is, en dat de wereld hem accepteert zoals hij is. Ze overweegt om een professional in te huren om hem te geven waar hij zo wanhopig naar verlangt.

Violetta is een escortdame die de nacht doorkomt door te denken aan het geld dat ze met haar werk verdient. Geld voor haar opleiding verpleegkunde. Voor de thuiszorg die haar vader nodig heeft. Voor een uitweg. Maar soms is geld alleen niet reden genoeg…

Wanneer deze drie levens elkaar raken, verandert alles.

«

»