TOP
Fijne films
Nieuws

Fijne films ❄️

December is de perfecte maand om films te kijken. Ten minste, dat vinden wij! Want het is zo vroeg donker en heel erg druilerig weer, dat je geen excuus hoeft te hebben om op de bank te kruipen met een dekentje, thee, bergen koekjes en een film. (Of een boek natuurlijk, maar als uitzondering mag een film best een keer). We hebben een aantal leuke films opgezocht die je helemaal in de kerstsfeer brengen!

 

1. Me Before You
Op nummer 1 staat natuurlijk Me Before You! Louisa Clark is een van onze favoriete hoofdpersonen uit de boeken van Jojo Moyes. En Emilia Clarke en Sam Claflin hebben dit verhaal echt prachtig gespeeld.

Nu te zien op Netflix!

 

2. Een nieuwe Netflix-original: Love Hard
Een catfish bij een journalist die schrijft over slechte dates. Zij vliegt als verrassing voor kerst naar hem toe en komt er daar achter dat hij niet is wie hij zegt dat hij is. Erg fijne film om in de kerststemming te komen!

 

3. Holiday in the wild
Tina zag deze film vorig jaar en was helemaal fan! Hij lijkt mega cheesy, maar het valt echt reuze mee. En hij gaat over olifanten, Afrika, liefde voor dieren en doen wat je het allerliefste wilt doen in het leven! (En een knappe man en kerst) Ga dit kijken!

 

4. Na het kerstdiner zitten wij klaar voor Love Actually!
Zeg nou zelf, welke film schreeuwt meer kerst dan Love Actually? ♥

 

Veel kijkplezier!

Groetjes,
Ester & Tina ♥

 

Toch meer zin in een boek? Wij tippen deze:

Dromen van jou - Dani Atkins

«

»