TOP
Nieuws

Leuke cadeautips voor onder de boom!

Kijk even om je heen… Alles staat weer helemaal in het teken van kerst! Wij houden er wel van: overal zie je mooie lichtjes en opgetuigde kerstbomen, en iedereen is druk bezig met de kerstinkopen. Wij zijn helemaal gek op deze tijd van het jaar en we zijn dan ook met veel plezier op zoek gegaan naar de leukste boekgerelateerde cadeautjes. Dit is hét lijstje met de ultieme cadeautips voor booklovers! Dus zoek je nog ideeën voor leuke kerstcadeautjes om te geven (of te krijgen 😉)? Scroll dan snel verder!

PS Als je iets leuks ziet, klik dan op de afbeelding, je komt dan op Pinterest terecht en kunt vanaf daar verder kijken, we verkopen deze producten niet zelf.

Stickers

Stickers zijn een leuk cadeau voor elke fröbelaar, en boekgerelateerde stickers zoals hieronder zijn dan natuurlijk nóg leuker… 😉

cadeautips boekensticker
boekenstickers
stickervel boekenstickers

Accessoires

Ben jij of ken jij iemand die altijd een boek bij de hand wil hebben en helemaal wil uitstralen dat ze echt een booklover is? Dan zijn deze leuke sieraden en accessoires onze cadeautips voor jou!

cadeautips totebag
cadeautips: boekenketting
boeken pin

Boekenleggers

Elke booklover heeft wel eens noodgedwongen een foldertje, half-verscheurd papiertje of kassabon van de supermarkt als boekenlegger gebruikt. Allemaal heel praktisch, maar de boekenleggers hieronder zijn natuurlijk een stuk leuker om te gebruiken! (Als je liever zelf een boekenlegger in elkaar flanst, hebben we hier een leuke DIY!)

boekenlegger cadeautip
boekenlegger eenden
boekenlegger

Kaarsen

Met de korte, donkere dagen is het heerlijk om een kaarsje aan te steken. De kaarsen hieronder dompelen je helemaal onder in een wereld vol boeken. Super gezellig!

kaarsen boekentips
bookstore geurkaars
geurkaars bibliotheek

Boekhouders

Voor mensen die vaak on the go een boek lezen is een boekhouder één van onze gouden cadeautips. Met dit handige ding kan je je boek makkelijk openhouden, en ze zien er ook nog eens super leuk uit!

boekhouder cadeautips
boekhouder planten
houten boekhouder

TBR spelletjes

Deze stapels kaartjes hebben verschillende prompts, zoals bijvoorbeeld ‘Lees een boek met een blauwe cover’ of ‘lees een boek van een vrouwelijke auteur’. Je leest vervolgens een boek van je TBR (to be read) stapel dat overeenkomt met het kaartje, om zo ook boeken die al langer in de kast staan eens een kans te geven. Het perfecte cadeau voor besluiteloze lezers!

cadeautips tbr kaartspel
kaartspel TBR
TBR Tarotkaarten

Reading Journals

Een reading journal is de perfecte plek om bij te houden welke boeken je hebt gelezen en hoe je deze hebt beoordeeld. Het perfecte cadeau voor boekreviewers in spe, of iedereen die graag terugkijkt op zijn of haar leesgedrag.

reading journal cadeautips
roze reading journal
reading journal cadeautips

Cosy truien

In de winter is niets zo knus als jezelf op de bank installeren met een goed boek, een warme kop koffie of thee, en natuurlijk een cosy trui om jezelf warm te houden. Deze truien komen zeker ook op ons verlanglijstje!

trui met boek
cadeautips trui met boekquote
hoodie met boektrui

Kijk voor meer leuke cadeautips op ons Pinterest bord ‘Verlanglijstje’. Heb jij een toffe cadeautip die echt niet van dit bord mag ontbreken? Laat het ons dan weten op Instagram!

Geef jij liever een boek cadeau? Wat dacht je van Drie dates van Beth O’Leary?

Drie dates van Beth O'Leary

8.52 uur. Siobhan kijkt uit naar haar ontbijtdate met Joseph. Ze was verrast toen hij het voorstelde, ontbijten op Valentijnsdag betekent toch wel iets… Maar waar is hij dan?

14.43 uur. Miranda hoopt dat haar Valentijnslunch met Carter een teken is dat na vijf maanden hun relatie serieuzer wordt. Maar waarom is hij niet komen opdagen?

18.30 uur. Joseph Carter had Jane beloofd haar nepdate te zijn op een verlovingsfeest op Valentijnsdag. Ze kennen elkaar nog niet lang, maar hun vriendschap lijkt voorzichtig méér te worden dan dat. Tot hij haar laat zitten…

Joseph Carter zou ideaal relatiemateriaal kunnen zijn. Tenminste, als hij ooit komt opdagen…

«

»