TOP
Lucy Dillon banner
Nieuws

Nieuw: Mijn grootste wens – Lucy Dillon

Lieve mensen, wij zijn blij! Er is weer een nieuwe roman van Lucy Dillon: Mijn grootste wens ligt nu in de (digitale) winkel. Lucy Dillon kun je kennen van haar eerdere boeken Honderd stukjes van mij en Een klein gebaar. Allebei echt heerlijke boeken! Ze zijn nu niet als papieren boek leverbaar, maar wel als e-book!


Waar gaat Mijn grootste wens over?

Lucy Dillon Mijn grootste wens coverEva voelt zich verloren zonder haar man Mick, die twee jaar geleden is overleden. Voor hem had ze haar eigen dromen opzijgezet, en nu is ze bijna veertig en staat ze met lege handen.
Caitlin ziet haar leven instorten: haar huwelijk loopt op de klippen en haar dochtertje, de 4-jarige Nancy, heeft sinds de scheiding geen woord meer gesproken. Caitlin maakt zich grote zorgen, maar geen dokter weet een oplossing.
Nancy is haar stem kwijt. Maar is er iemand die luistert naar de woorden die ze niet durft te zeggen?

‘Mijn grootste wens’ is een heerlijk warme en ontroerende roman over hoe steun soms uit de meest onverwachte hoek kan komen.

416 pagina’s | € 19,99 | ISBN 9789026150906

Je kunt deze prachtige roman direct bestellen bij onze webshop Boekenwereld.com, je betaalt dan geen verzendkosten als je gebruik maakt van de kortingscode #ikleesthuis.

shopknop

 

 

Wil je liever eerst een fragment lezen? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

De eerdere boeken van Lucy Dillon zijn als e-book verkrijgbaar en nu extra voordelig! Klik op de cover om het e-book bij Boekenwereld te bestellen.

Wist je dat je via onze webshop Boekenwereld makkelijk e-books kunt kopen voor alle e-readers*, bijvoorbeeld van Kobo, en voor het lezen op telefoons en tablets.

e-book Honderd stukjes van mij - Lucy Dillon e-book Een klein gebaar Lucy Dillong

 

 

 

 

 

 

 

 

*Behalve Kindle

«

»