TOP
banner met tekst 'joyce tipt "deze tiktok-hit moet je lezen." foto van joyce en het boek het charmeoffensief
Nieuws

Nieuw: Tip van Joyce!

Als je afgelopen dinsdag onze nieuwsbrief hebt ontvangen, heb je al gelezen dat we achter de schermen hard aan het werk zijn geweest aan een update van ons blog. En we hebben leuk nieuws! Vanaf nu zal collega Joyce af en toe een boekentip delen. We stellen haar graag even aan je voor!

Joyce (30) werkt als Marketeer bij een feelgood uitgeverij. Ze houdt van boeken en alles wat te maken heeft met ontwerp en fotografie. Ze heeft al sinds ze vier is in één hand een boek en in de andere hand een potlood (want creatief). Het potlood is nu vervangen voor een laptop en camera, het boek is onveranderd gebleven. Want wie houdt er nou niet van een ‘echt’ boek in handen hebben? Scroll naar beneden voor een tip van Joyce!

De favoriete boeken top 3 van Joyce

Tip van Joyce: het boek 'welkom in ferry lane'

Welkom in Ferry Lane – Nicola May

Dit boek heb ik binnen twee dagen uitgelezen. Het leest heerlijk weg! Vanaf de eerste bladzijde voelde ik mee met Kara: haar frustraties, vriendschappen, verdriet en zoektocht naar geluk. Al met al, een heerlijk feelgood boek met diepgang.

Tip van Joyce: het boek 'de laatste liefdesbrief'

De laatste liefdesbrief – Jojo Moyes

Ik ben een sucker for romance, dus natuurlijk heb ik Jojo Moyes in de kast. Ik kon dit boek niet meer neerleggen, wat een mooi en ontroerend verhaal!

Tip van Joyce: Het boek 'Flessenpost'

Flessenpost – Chantal Claassen

Ik heb enorm genoten van Flessenpost en de heerlijke vlotte schrijfstijl. Het verhaal is herkenbaar en grappig. Naast de zomerse feelgood vibe komen ook thema’s als rouw en verlies aan bod in dit boek. Een mooie start van de Beachclub Esperanza-serie!

Joyce tipt: Het charmeoffensief

Vandaag is het zo ver! Het charmeoffensief van Alison Cochrun is eindelijk verkrijgbaar. Deze TikTok-hit moet je lezen!

Het verhaal:
Reality-tv brengt liefde uit onverwachte hoek.Dev Deshpande houdt van het perfecte liefdesverhaal in zijn werk als succesvol producer van de reality datingshow Ever After. Charlie Winshaw, een gevallen kindsterretje, wil zijn reputatie weer opbouwen en de show is zijn laatste kans, ook al gelooft hij zelf niet in ware liefde. Dev doet zijn best om Charlie te helpen, en ze voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar. Misschien zelfs wel meer nog dan in professioneel opzicht wenselijk is…

Het charmeoffensief is een heerlijke romcom. En een echte leestip voor alle fans van Rood, wit & koningsblauw van Casey McQuiston!

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws dat we delen en weer een nieuwe tip van Joyce? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram!

«

»