TOP
Nieuws

Pride-boeken: onze top 7

Wij hebben een paar van onze meest representatieve en inclusieve pride-boeken op een rijtje gezet. Boeken waar we meteen vrolijk van worden, en niet alleen om de regenboogkleurtjes ;).

PS Wil je meer weten over een boek of een exemplaar bestellen, klik dan op de cover of de titel van het boek.

Onze favoriet: Het geheime leven van Albert Entwistle
Geschreven door Matt Cain

We vinden alle boeken in deze pride top 7 fantastisch, maar Albert heeft een speciaal plekje in ons hart.
Albert Entwistle is 64 jaar oud. Zijn hele leven, zijn hele identiteit, is opgebouwd rond zijn werk als postbode in een dorpje in Engeland. Maar dan krijgt hij te horen dat hij met pensioen moet, en opeens ziet Albert niets anders voor zich dan een lege, eenzame toekomst…

Albert beseft dat het eindelijk tijd is om eerlijk te zijn over wie hij is, en wat zijn grootste droom is. Hij besluit op zoek te gaan naar zijn eerste en enige grote liefde, George, die hij bijna vijftig jaar geleden vaarwel heeft gezegd maar nooit is vergeten…

Het is tijd dat Albert zijn vaste postrondje achter zich laat, en de wijde wereld intrekt!

pride albert

Rood, wit & koningsblauw
Geschreven door Casey McQuiston

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. 

rood wit koningsblauw pride

Graag gedaan, Noni Blake
Geschreven door Claire Christian

Na een stukgelopen relatie gaat Noni op zoek naar wat -en wie- haar gelukkig maakt. Ze zal zich niet meer verliezen in een relatie, nee, Noni Blake gaat eindelijk tijd, aandacht en liefde besteden aan de persoon die al haar hele leven op de tweede plek komt: zichzelf.


Wat volgt is een persoonlijke ontdekkingstocht naar geluk, genieten, en goede seks. Maar als ze de knappe tatoeëerder Beau tegen het lijf loopt, gaat Noni twijfelen aan haar plan om relaties te mijden. Kun je voor iemand vallen zonder jezelf weg te cijferen?

pride Noni

Zoek het uit, Chloe Brown
Geschreven door Talia Hibbert

Chloe is niet de average hoofdpersoon in een romance: ze is chronisch ziek, een computernerd en ze was bijna dood. Die gebeurtenis zet haar aan tot het opstellen van een lijst vol buitenissigheden, zoals dronken worden, motorrijden, betekenisloze lekkere seks hebben én iets slechts doen. Enter Redford Morgan, een klusjesman met tattoos, een motor en de sexappeal van duizend Hollywoodacteurs bij elkaar. Red is ervan overtuigd dat zijn leven totaal niet matcht met dat van de brave Chloe, maar ze blijken meer gemeen te hebben dan ze ooit hadden gedacht.

chloe brown

Boyfriend material
Geschreven door Alexis Hall

Luc, de hoofdpersoon in ‘Boyfriend Material’ van Alexis Hall, is de zoon van een wereldberoemde rockster en is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material, dus. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

boyfriend

Elle & Darcy
Geschreven voor Alexandria Bellefleur

Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verrassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden?

Elle

Het charmeoffensief
Geschreven door Alison Cochrun

We houden maar niet op over dit heerlijke boek. Heb je Rood, wit & koningsblauw al uitgelezen en zoek je iets soortgelijks? Dan is Het charmeoffensief perfect voor jou!

Reality-tv brengt liefde uit onverwachte hoek. Dev Deshpande houdt van het perfecte liefdesverhaal in zijn werk als succesvol producer van de reality datingshow Ever After. Charlie Winshaw, een gevallen kindsterretje, wil zijn reputatie weer opbouwen en de show is zijn laatste kans, ook al gelooft hij zelf niet in ware liefde. Dev doet zijn best om Charlie te helpen, en ze voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar. Misschien zelfs wel meer nog dan in professioneel opzicht wenselijk is…

charmeoffensief

  

Wil je als eerste op de hoogte blijven van al onze boeken en leuke acties? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

«

»