TOP
Nieuws

Welk land maakt de mooiste covers?

Ze zeggen ‘Never judge a book by its cover’, maar dat is precies wat we vandaag gaan doen! Wij maken ons vaak schuldig aan het kopen van boeken omdat ze prachtige covers hebben, maar zijn de omslagen in andere landen net zo mooi? Wij hebben een aantal verschillende covers van onze lievelingsboeken op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar de verschillen? Lees dan snel verder!

De Jane’s van Heather Marshall

Drie vrouwen. Drie verschillende keuzes. Een ondergronds netwerk dat strijdt voor het recht van vrouwen om zelf te beslissen over hun lichaam. ‘De Jane’s’ is indrukwekkend en onvergetelijk.

covers De janes
De Nederlandse versie
Looking for jane
De Canadese versie (het origineel)
looking for jane / de jane's covers braziliaans
De Braziliaanse versie

Welkom in Ferry Lane van Nicola May

Neem de feelgoodferry naar Engeland in ‘Welkom in Ferry Lane’, het eerste deel van de Ferry Lane-feelgoodserie van bestsellerauteur Nicola May.

Welkom in Ferry lane covers
De Nederlandse versie
welkom in Ferry Lane
De Estlandse versie
Welcome to Ferry Lane market
De Engelse versie (het origineel)

Drie dates van Beth O’Leary

Drie vrouwen. Drie dates op Valentijnsdag. Drie keer een lege stoel… Siobhan, Miranda en Jane kennen elkaar niet, maar voor alle drie blijkt deze Valentijnsdag een keerpunt in hun leven…

drie dates covers
De Nederlandse versie
up to date covers duits
De Duitse versie
The no-show
De Engelse versie (het origineel)

Dromen van jou van Dani Atkins

Beth en Izzy kennen elkaar niet, maar vandaag ontdekken ze dat sinds die ene dag acht jaar geleden hun levens onherroepelijk met elkaar verbonden zijn…

covers dromen van jou
De Nederlandse versie
a million dreams
De Engelse versie (het origineel)
covers duits dromen van jou
De Duitse versie

Welke versies vind jij het mooist? En koop jij ook wel eens boeken alleen maar omdat ze mooie covers hebben? Laat het ons weten op Instagram!

«

»