TOP
Erin Watt - When it's real FB banner
Nieuws

When it’s real: onweerstaanbaar en verslavend!

When it’s real is de nieuwe roman van Erin Watt, bekend van de succesvolle en populaire boekenserie De Royals. Dit heerlijke boek is nu verkrijgbaar!

Waar gaat When it’s real over?

Popster Oakley is hot en heeft miljoenen fans. De paparazzi smullen van zijn escapades. Maar als Oakley nog serieus genomen wil worden in de muziekindustrie, moet hij iets aan zijn imago doen.

Wie kan hem daarbij beter helpen dan de doodgewone Vaughn? Ze hoeft zich alleen maar voor te doen als zijn nieuwe vriendin. Maar Vaughn vindt Oakley maar een arrogante sukkel. Oké, hij is hot, maar denk maar niet dat zij voor hem zal vallen.

Erin Watt is het geesteskind van de twee bestsellerauteurs Jen Frederick en Elle Kennedy, die een passie voor schrijven en mooie boeken delen. Deze gedeelde interesse heeft geleid tot de succesvolle en verslavende serie De Royals. Wanneer er niet geschreven of gelezen wordt, is Jen op zoek naar de nieuwste gadgets en vermaakt Elle zich met bordspellen of haar drumstel.

Je kunt When it’s real bestellen bij onze webshop Boekenwereld.com, je betaalt dan geen verzendkosten en kan dan lekker snel beginnen in dit heerlijke boek!

shopknop Drie vrouwen

416 pagina’s | € 17,99 |
ISBN 9789026154027|
nu verkrijgbaar

Wil je liever eerst een fragment lezen?
Dat kan natuurlijk ook!

Leesfragment Drie vrouwen

Meer inspiratie nodig?
De L van liefde van Kate Clayborn is ook een dikke aanrader, lees hier waarom!

«

»