TOP
Nieuws

Yes! Een nieuwe Jojo Moyes!

Nog even wachten en dan is ie er: op 2 februari verschijnt de nieuwe roman van Jojo Moyes! In haar schoenen is een heerlijke feelgood over onverwachte vriendschap en speelt zich af in het hart van Londen.

In haar schoenen van Jojo Moyes

‘Pak de nieuwe Jojo Moyes en word helemaal gelukkig!’

VIVA

‘In haar schoenen is een fantastische roman over de kracht van vrouwelijke vriendschappen. Ik ben een enorme fan van Jojo’s werk en haar briljante schrijfstijl.

– Daisy Ridley, actrice

‘Een heerlijk verhaal over twee vrouwen die volledig elkaars tegenpolen lijken – totdat omstandigheden hen dwingen letterlijk in elkaars schoenen te staan. Niemand beschrijft vrouwen zoals Jojo Moyes dat doet: herkenbaar en echt en onvolmaakt en grappig en complex.’

– Jodi Picoult

Het verhaal

Sam is dankbaar voor wat ze heeft, al lijkt het niet veel: een baan die ze amper weet te behouden en een gezin dat volledig op haar steunt. Ze beseft dat er maar één slechte dag nodig is voordat alles uit haar handen glipt…

Nisha heeft alles waarvan ze ooit droomde: een fenomenaal rijke man en een leven vol luxe. Tot ze opeens alles kwijt is als haar man een scheiding aanvraagt.

Sam en Nisha zouden elkaar nooit gesproken hebben. Maar nadat ze per ongeluk elkaars sporttas hebben meegenomen, komen ze in contact op een moment dat hun levens totaal de bocht uit vliegen. Ze voelen zich beiden niet gezien en wanhopig alleen.

Maar dat zijn ze niet.

Want zelfs de vrouw van wie jij gelooft dat ze je leven heeft verwoest, zou weleens je beste vriendin kunnen worden. Samen kun je alles, en in Sam en Nisha’s geval is dat: terugkrijgen wat van jou is…

Wil jij het boek meteen bij verschijnen in huis hebben? Reserveer het dan nu!


Jojo Moyes over In haar schoenen

Wil jij weten waar dit boek over gaat en waarom het is geschreven? Jojo Moyes vertelt het je allemaal in de video hieronder!

«

»