TOP
Nieuws

Yesssss… Het is lente! ❀

Hoera! Vandaag is de lente officieel begonnen.

Daarom hieronder een paar fijne boeken om in het prille lentezonnetje te lezen. Het liefst buiten natuurlijk: op een terrasje, in de tuin of op het balkon bijvoorbeeld. Mocht het toch nog wat fris zijn buiten, dan zijn ze trouwens ook uitermate geschikt voor op de bank. Ze bezorgen je hoe dan ook een glimlach op je gezicht!

De cactus van Sarah Haywood

Als je een wat minder zoetsappig maar wél heel warm en grappig liefdesverhaal wil lezen, pak dan De cactus van Sarah Haywood – de prikkelige hoofdpersoon Susan wist al vele lezers voor zich te winnen! En dan hebben we het nog niet gehad over hoe mooi dit boek eruit ziet: hardcover met shiny rosé goud-folie – love it!

 

 

Mijn zoete wraak van Jane Fallon

Wat een heerlijk boek is dit! Grappig, scherp, feelgood, echt een dikke aanrader voor in het lentezonnetje!⠀

In Mijn zoete wraak heeft Paula ontdekt dat haar man vreemdgaat, ze confronteert hem niet, maar besluit wraak te nemen door de beste versie van zichzelf te worden en hem daarna, als hij weer totaal voor haar valt, te dumpen. Ze gaat o.a. sporten en gezond eten…⠀

Over zoete wraak gesproken: 
“Vandaag ben ik voor mijn gevoel uren bezig met het bakken van twee ladingen brownies. De ene lading is een hartaanval op een bordje, vergeven van de boter en suiker, en de ander is een of ander raar mengsel van cannellinibonen, kokosbloem, zoetstof en cacaopoeder. Ik heb het recept van een hyperactieve YouTuber die allerlei ideeën voor gezonde toetjes heeft gepost. Op weg naar de bushalte kom ik dagelijks langs de ecosupermarkt (al was ik er nog nooit naar binnen geweest), dus daar had ik alles gekocht was ik nodig had. Joost mag weten waar het naar smaakt, maar er zitten maar vijfenveertig calorieën in een brownie. De baksels zien er precies hetzelfde uit. Als je het niet wist, zou je het verschil niet zien. Straks neem ik zelf een superfoodbrownie, en krijgt Robert er zogenaamd ook zo eentje, terwijl hij eigenlijk de versie met maar liefst driehonderd calorieën per stuk krijgt.”
uit: Mijn zoete wraak, Jane Fallon⠀

 

 

Dans met mij van Jojo Moyes

Dans met mij is het prachtige verhaal over de 14-jarige Sarah, haar paard Boo en Natascha, een advocate jeugdrecht. De verhaallijnen zijn goed uitgewerkt en de personages zijn levensecht. Echt een boek dat je in één ruk uitleest. Het sleept je mee en breng een glimlach op je gezicht!

 

 

 

En? Zit er wat voor je bij?
Laat je ons weten welk boek jij in het lentezonnetje gaat lezen?

Groetjes,
Ester & Tina

«

»