TOP
Zomerleestips
Nieuws

Zomerleestips!

We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij kijken al enorm uit naar de vakantie! De voorbereidingen zijn in volle gang. In het kader van #vakantievoorpret zoeken we de fijne zomerjurkjes en slippers alvast bij elkaar, halen we een fles zonnebrand in de aanbieding en kopen we zo’n leuk eenhoornopblaasgeval voor in het zwembad. Maar het allerleukste stukje voorpret zit ‘m toch wel in het klaarleggen en verzamelen van de boeken die we op vakantie gaan lezen!

In deze weken verschijnen er heel veel fijne boeken die uitermate geschikt zijn om bij het zwembad (of op welke fijne vakantieplek dan ook) te lezen. We hebben onze ultieme zomerleestips voor je op een rijtje gezet. Blijf je thuis? Deze boeken zijn natuurlijk ook perfect leesvoer voor een middagje in de tuin, op je balkon of gewoon lekker op de bank.

Ok, tijd voor onze zomerleestips! Komen ze…

 1. Mijn zoete wraak van Jane Fallon (alleen al om de heerlijke cover!!)

  Met dit boek is Jane Fallon terug, scherper en sterker dan ooit!
  Paula heeft Robert al sinds de toneelschool altijd gesteund, ze heeft haar eigen dromen opgegeven zodat hij de zijne kon waarmaken, en nu hij een gevierd acteur is ziet hij haar niet meer staan. Andere vrouwen daarentegen ziet hij maar al te graag.
  Paula heeft een plan. Ze zorgt dat Robert weer hopeloos verliefd op haar wordt, dat hij beseft hoeveel hij aan haar te danken heeft, en wat er op het spel staat. Pas daarna zal zij hem aan de kant zetten.
  Want wraak is zoet. Toch?

 2. Nachtmuziek van Jojo Moyes

  De jonge violiste Isabel Delancey is weduwe en kan in Londen nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Wanneer ze een groot, vervallen landhuis erft van een oudoom trekt ze erin met haar twee kinderen. Als Matt McCarthy, buurman en handige klusser, aanbiedt om haar te helpen met de broodnodige reparaties, maakt ze daar dankbaar gebruik van. Maar Matt heeft een verborgen agenda, want hij aast al meer dan tien jaar op het huis…

 3. De cactus van Sarah Haywood

  Andere mensen zien Susan Green als een stekelig en moeilijk persoon. Zelf vindt ze dat ze haar leven gewoon goed op orde heeft. Ze heeft een baan, een appartement precies groot genoeg voor één persoon, voor de liefde heeft ze een prima regeling met een leuke man, en zolang haar onbesuisde broer aan de andere kant van het land woont is er niets aan de hand.
  Dan overlijdt haar moeder en ontdekt Susan dat ze zelf moeder wordt – en opeens is ze alle controle kwijt…

 4. Onze bonustip – voor als je ze nog niet gelezen hebt: de boeken van Jojo Moyes over Louisa Clark: Voor jou, Een leven na jou en Voor mij. Uuuuren leesplezier gegarandeerd!

«

»